نوشته شده توسط : javad ganji

ارز پاندی ایکس (Pundi X) با نماد PUNDIX یکی از رمزارزهای نسبتا جدید است که مورد توجه کاربران قرار دارد. شبکه بلاکچینی که این رمزارز در آن ایجاد شده، یعنی شبکه پاندی ایکس در دنیای واقعی قابل‌ استفاده است.

در این مطلب قصد داریم ببینیم شبکه پاندی ایکس چیست و چگونه کار می‌کند، وجه تمایز آن با سایر شبکه‌های بلاکچین چیست. همچنین به این سؤال پاسخ خواهیم داد که آیا خرید کریپتوکارنسی پاندی ایکس سرمایه‌گذاری خوبی است یا نه و چگونه می‌توان آن را خرید.

شبکه پاندی ایکس چیست؟

رمز ارز پاندی ایکس چیست؟

شبکه پاندی ایکس یک پلتفرم بلاکچین محسوب می‌شود که با هدف تجاری‌سازی استفاده از ارزهای دیجیتالی ایجاد شده است. هدف اصلی از ایجاد این شبکه ایجاد راه‌حلی است تا دیگر استفاده از رمزارزها آن‌ها به خرید و فروش آن‌ها به صورت محدود و آن‌هم تنها در صرافی‌های ارز دیجیتالی محدود نشود و بتوان از آن‌ها در زندگی واقعی نیز استفاده کرد.

پاندی ایکس برای برطرف کردن کاستی‌های بسیاری از شبکه‌های بلاکچین رمزارزها با هدف امکان‌پذیر کردن استفاده از آن‌ها در زندگی واقعی و گسترش استفاده از آن‌ها، راه‌حل مناسبی ارائه کرده است. پاندی ایکس یک پلتفرم متن‌باز قابل‌استفاده برای عموم مردم با ویژگی‌های سهل‌الاستفاده محسوب می‌شود.

یکی از ویژگی‌های خاص این پلتفرم پشتیبانی از یک دستگاه پوز بدون تماس سیار به نام «ایکس‌پوز» (XPOS) است که با بهره‌مندی از آن می‌توان از رمزارزها برای پرداخت آنی در فروشگاه‌ها استفاده کرد. این پلتفرم دارای یک توکن اختصاصی به نام ارز پاندی ایکس است که استفاده از شبکه پاندی ایکس را امکان‌پذیر و از اقتصاد آن نیز پشتیبانی می‌کند.

پاندی ایکس برای امکان‌پذیر کردن استفاده از رمزارزها برای پرداخت آنی و گسترش استفاده از آن‌ها علاوه بر استفاده از ایکس پوز، از یک کارت هوشمند بدون تماس به نام «ایکس‌پس» (XPASS) و یک کیف پول ارز دیجیتالی (والت) نرم‌افزاری به نام «ایکس‌والت« (XWallet) نیز استفاده می‌کند (این کیف پول در قالب یک اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS عرضه شده است)؛ بنابراین می‌توان گقت پاندی ایکس در زمینه طراحی و ایجاد سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای لازم برای بهره‌مندی از خدمات شبکه بلاکچین نیز فعالیت می‌کند و یکی از پیشتازان این حوزه نیز محسوب می‌شود. ایکس‌پوز، ایکس‌پس و ایکس‌والت، هر سه با بهره‌مندی از خدمات شبکه پاندی ایکس و معماری آن قابل‌استفاده هستند.

دستگاه پوز ایکس پوزدستگاه پوز ایکس پوز

ایکس‌پس و ایکس‌والت هر دو توسط شرکت پاندی ایکس لب پرایوت لیمیتت (Pundi X Labs Private Limited) توسعه و ایجاد شده است. ایکس‌پس برای کاربران مبتدی طراحی شده است تا با استفاده از آن بتوانند پرداخت‌های آنی را با رمزارز های‌ خود انجام دهند.

کارت‌های ایکس‌پس درست مانند کارت‌های بانکی عمل می‌کند و برای افراد صاحب رمزارز های مختلف ایجاد می‌شود. افرادی که کریپتوکارنسی دارند می‌توانند با کشیدن این کارت‌ در دستگاه‌های ایکس‌پوز درست مانند زمان خرید و پرداخت آنی با کارت‌های بانکی متداول عضو شبکه شتاب، پرداخت آنی را انجام دهند.

کیف پول ارز دیجیتال ایکس والتکیف پول ارز دیجیتال ایکس‌والت

در مورد ایکس‌والت هم باید بگوییم که این کیف پول علاوه بر پشتیبانی از پاندی ایکس از چند رمزارز دیگر نیز پشتیبانی می‌کند.

بنیان‌گذاران پاندی ایکس چه کسانی هستند؟ تاریخچه پاندی ایکس

پاندی ایکس در سال ۲۰۱۷ توسط «زک چیا» (Zac Cheah)، «دنی لیم» (Danny Lim) و «پیت هانگ» (Pitt Huang) در جاکارتا بنیان‌گذاری شد. این شبکه و رمزارز اختصاصی آن با هدف برطرف کردن معایب بیت کوین و امکان پرداخت آنی با استفاده از رمز ارزها از طریق دستگاه‌های ایکس‌پوز ایجاد شد.

شرکت پشتیبان شبکه پاندی ایکس و اعضای تیم کاری آن در ابتدای روش پرداختی مبتنی بر اسکن کد QR را ایجاد کردند که استفاده از آن از طریق اپلیکیشنی به نام پاندی پاندی (Pundi-Pundi app) امکان‌پذیر بود.

کارت اعتباری ایکس پسکارت اعتباری ایکس‌پس

این افراد در قدم بعدی مناسب‌سازی استانداردهای مرتبط با بخش مالی غیرمتمرکز خود را هدف آینده و چشم‌انداز خود قرار دادند. دفتر مرکزی شرکت پاندی ایکس در جاکارتا واقع شده است؛ البته بهره‌مندی از خدمات شبکه پاندی ایکس هیچ محدودیتی ندارد و راه‌حل‌های کاربردی برای امکان‌پذیرشدن استفاده از روش‌های پرداختی مبتنی بر رمزارز در سراسر جهان ارائه می‌دهد. شرکت پاندی ایکس مصمم است در آینده شبکه خود را به یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های ارائه‌دهنده سرویس پرداخت آنی با رمزارزها با استفاده از دستگاه پوز تبدیل کند.

چه چیزی پاندی ایکس را منحصربه‌فرد کرده است؟

پاندی ایکس قصد دارد امکان پرداخت آنی با رمزارز از طریق دستگاه پوز را با استفاده از مدل منحصربه‌فرد با بهره‌مندی از ایکس‌پوز، ایکس‌پس و ایکس‌والت که در حقیقت اکوسیستم پاندی ایکس را تشکیل می‌دهند، فراهم کند. اجزای تشکیل‌دهنده اکوسیستم پاندی ایکس می‌توانند بهره‌مندی از روشی ساده برای انجام پرداخت‌ها با استفاده از رمزارزها در سناریوهای پرداختی مختلف را امکان‌پذیر کنند.

پاندی ایکس در حال حاضر برای امکان‌پذیر کردن پرداخت‌ آنی با استفاده از رمزارزها، دستگاه‌های ایکس‌پوز را در بیش از ۲۰ کشور توزیع کرده است؛ البته این دستگاه‌ها چندان به توسعه پاندی ایکس کمک نمی‌کنند؛ اما در مقابل از پرداخت‌های آنی و همچنین از رمزارز های مختلف ایجاد شده بر پایه فناوری بلاک چین ازجمله بیت کوین پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین می‌توانند استفاده گسترده از رمزارزها در پرداخت‌های متداول را به‌راحتی امکان‌پذیر کنند. این دستگاه‌های پوز می‌توانند امکان بهره‌مندی از سرویس پرداخت آنی را که یکی از خدمات بانکی پایه محسوب می‌شود، نیز برای شهروندان کشورهای درحال‌توسعه فراهم کنند.

چه چیزی به پاندی ایکس ارزش داده است؟

ارزش بازار پاندی ایکس دائماً در حال نوسان است؛ دلیل این موضوع تا حدودی نوسان در بازار رمزارز و تعدادی از فاکتورهای خاص است که می‌توانند قیمت رمزارزهای مختلف را تحت تأثیر قرار دهند. سایر فاکتورهای تأثیرگذار روی ارزش پاندی ایکس شامل ظرفیت فنی، فناوری، قابل‌استفاده‌بودن رمزارزها در موارد و موقعیت‌های مختلف و موارد استفاده از آن‌ها اشاره کرد.

پاندی ایکس با هدف امکان‌پذیر کردن پرداخت‌ها با بهره‌مندی از رمزارزها و گسترش استفاده از آن‌ها و همچنین توسعه دستگاه‌های مرتبط با بلاکچین با هدف استفاده از دارایی‌های دیجیتالی در دنیای واقعی و فیزیکی اقتصاد ایجاد شد.

اقتصاد گسترده‌تر و عوامل دیگری مثل تغییر جهت قیمت‌ها به‌گونه‌ای که توجه افراد را به خود جلب کنند و سرخط خبرها شوند، ارتقاها، آپدیت‌ها، توسعه‌ها، میزان استفاده از محصولات، مشارکت‌ها و ادغام‌ها و همچنین سایر اخبار و رویدادهای مهم نیز می‌توانند ارزش پاندیکس را تحت تاثیر قرار دهند.

منبع : https://digiato.com/article/2022/07/18/everything-about-pundi-x-cryptocurrency



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 تير 1401 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

آیا این می تواند اولین پایگاه انسانی در ماه باشد؟ آیا پناهگاه ساخته شده از طاق های رومی پوشیده از ۲.۴ متر خاک ماه می‌تواند از فضانوردان در برابر تشعشات، شهاب سنگ ها و ماه لرزه ها محافظت کند؟

 

هنگامی که ناسا در اواخر این دهه انسان ها را به ماه بازگرداند، چشم انداز وسیع تر آن ایجاد مقری در ماه برای بقای مردم در دوره های طولانی تر خواهد بود. برای حمایت از این هدف، یک شرکت آمریکایی از طرح خود برای یک پناهگاه پرینت شده سه بعدی پرده برداری کرده است که می‌تواند از فضانوردان در برابر تشعشات، شهاب سنگ ها و ماه لرزه ها محافظت کند.

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

 

مقر AI SpaceFactory دارای طاق هایی به سبک رومی است که بالای آن بیش از ۲.۴ متر خاک ماه قرار دارد، به همراه سه واحد مجزا که یک حیاط مشترک دارند. مساحت هر واحد ۷۵ متر مربع و اسکلت ناحیه مرکزی ۹۰ متر مربع است. طراحی پوسته چاپ شده سه بعدی نیز دارای یک درخت با صفحات خورشیدی برای جذب و برداشت انرژی خورشیدی است.

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

طی یک دهه آینده، ماموریت آرتمیس (Artemis) ناسا، فضانوردان را به قطب جنوب ماه می‌فرستد، منطقه‌ای که به عنوان «اوج نور جاودان» توصیف می‌شود؛ جایی که خورشید ثابت است و در زاویه تابش کم قرار دارد.

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

تجهیزات زیرساختی ماه (LINA)، که نام این پایگاه هم از آن گرفته شده، توسط ربات های خودران در نزدیکی دهانه شکلتون (Shackleton) ساخته می‌شود؛ جایی که نور خورشید تقریبا پیوسته روی قله ها می‌تواند انرژی خورشیدی را تامین کند. سایه ثابت در داخل دهانه نیز امکان برداشت یخ آب را فراهم می‌کند.

تیم طراحی این پروژه گفت: «همان‌طور که افق امکان‌پذیری در آینده را گسترش می‌دهیم، LINA یک نقطه عطف معماری و فناوری است که رویه‌ای برای پیگیری اکتشافات دورتر از ماه را ایجاد می‌کند.»

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

پناهگاه ماه با رگولیت‌ (سنگ‌پوشه) پوشانده خواهد شد که حداکثر حفاظت ممکن را در برابر تشعشعات مرگبار خورشیدی و تابش کیهانی، ریزشهاب سنگ ها، فعالیت های لرزه ای ماه (ماه لرزه ها) و نوسانات شدید حرارتی فراهم می‌کند.

نمونه اولیه این مقر در حال آزمایش در مرکز فضایی کندی در یک اتاقک محیطی ماه است که شرایط قطب جنوبی ماه را شبیه سازی می‌کند.

امید می‌رود که این ساختار ماندگار بتواند به سکونت طولانی مدت و سفر به سیارات بیشتر کمک کند.

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

اولین مقر انسانی روی ماه توسط ناسا ساخته می‌شود؟ + ویدیو

تاریخ اولیه ناسا برای فرود دوباره انسان روی ماه سال ۲۰۲۴ بود، اما سال گذشته این تاریخ به تعویق افتاد و ناسا دعوای قضایی با شرکت بلو اوریجین جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون را مقصر این اتفاق دانست. حالا آرتمیس ۳ زودتر از ۲۰۲۵ به فضا پرتاب نخواهد شد و پس از آپولو ۱۷ در دسامبر ۱۹۷۲ اولین بار در بیش از ۵۰ سال گذشته است که انسانی روی ماه فرود خواهد آمد.

منبع : https://rooziato.com/1401400107/3d-printed-moon-bunker-designed-nasas-artemis-mission/

 


:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 تير 1401 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

دسته های ماهواره ای مهاجم دارای هوش مصنوعی که اهداف را در قلمرو دشمن شناسایی و نابود می کنند توسط چین رونمایی شده اند، در شرایطی که رقابت در فضا وارد مراحل تازه ای شده است. دانشمندان چینی می گویند که اکنون می توانند صدها مینی ماهواره موسوم به cubesat را از سفینه مادر در فضا به سمت اهدافشان اعزام کنند در حالی که این گروه از مینی ماهواره ها سرعت و دقت بسیار بالایی دارند. این ماهواره های بسیار ریز که کمتر از ۲.۲ پوند (۱ کیلوگرم) وزن دارند چنان پیچیده هستند که تنها می توان با هوش مصنوعی آن ها را کنترل کرد. بر اساس ادعاهای محققان چینی، پیچیدگی نبرد همه جانبه فضایی چنان بالا خواهد بود که فراتر از مغز انسان بوده و حتی از الگوریتم های قدرتمند نیز پیش تر می رود.

 

ریز ماهواره های مجهز به هوش مصنوعی سلاح فضایی جدید چین

بر اساس مقاله ای که در مجله چینی علوم فضایی و تکنولوژی منتشر شده، استفاده از هوش مصنوعی مناسب برای کنترل سفینه مادر و این ریز ماهواره ها «ارزش قوی اقتصادی و نظامی» دارد. این پیشرفت جدید در صنعت فضانوردی نظامی چین در شرایطی رخ می دهد که این کشور مدعی شده ماهواره های اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک دستکم دو بار به شکل خطرناکی به ایستگاه فضایی جدید چین نزدیک شده اند و تهدید کرد که این ماهواره های آمریکایی را ساقط خواهد کرد. چند ماه بعد، ماهواره های چینی و آمریکایی وارد یک بازی موش و گربه در مدار زمین شدند.

 

ریز ماهواره های مجهز به هوش مصنوعی سلاح فضایی جدید چین

ژانگ جین که رهبری پروژه طراحی و ساخت این ریز ماهواره های مرگبار را بر عهده داشته است می گوید که این ماهواره های مکعبی کوچک را می توان برای گشت زنی و دفاع در برابر حملات نیروهای خودسر در فضا استفاده کرده و برای این کار از الگوریتم های هوش مصنوعی پیچیده ای استفاده کرد که زمان و چگونگی حمله به اهداف را به این ماهواره های ریز منقتل خواهد کرد. در هنگام تست این ریز ماهواره ها، الگوریتم هوش مصنوعی توسعه یافته توانست در چهار دقیقه دستور انهدام اهداف متعلق به دشمن را به این ریز ماهواره ها منتقل کند که ۲۲۷ بار سریع تر از الگوریتم ساده قبلی بود که این کار در سه ساعت انجام می شد. چین همچنین گروهی از ربات های پرنده شبیه دسته زنبورها را توسعه داده که دارای هوش مصنوعی بوده و امکان رهگیری و کشتن انسان ها را دارند.

منبع : https://rooziato.com/1401402649/china-ai-satellite-swarms-hunt-destroy-enemy/



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 تير 1401 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

هواپیماها با وجود جثه بزرگ و تعداد مسافران زیادشان به گونه ای ساخته شده اند که سریع ترین وسیله نقلیه باشند. در اینجا ۱۰ مورد از سریعترین هواپیما های مسافربری ساخته شده تا به امروز را مرور می کنیم:

 

۱- توپولف تی یو-۱۴۴ (Tupolev Tu-144)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟توپولف تو-۱۴۴ (Tupolev Tu-144) با نام مستعار کنکوردسکی (Concordski)، اولین هواپیمای مسافربری مافوق صوت بود. اتحاد جماهیر شوروی با شکست دادن کنکورد بریتانیا و فرانسه به تولید کننده اولین هواپیمای مسافربری مافوق صوت تبدیل شد. صدای کابین در داخل یک تو-۱۴۴ به قدری بلند بود که مسافران اگر می خواستند صحبت کنند مجبور بودند برای یکدیگر یادداشت بنویسند.

۲- کنکورد (Concorde)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟کنکورد، جت مافوق صوتی بود که با موفقیت بیشتری از تو-۱۴۴ ظاهر شد و می توانست دو برابر سرعت صوت حرکت کند. این هواپیماها در سال ۱۹۷۶ استفاده شدند و تا سال ۲۰۰۳ باقی ماندند. افزایش هزینه ها و تاخیرها منجر به تولید کمتر این هواپیماها شد. بلیط ها بیش از ۳۰ برابر بلیط های پروازهای معمولی بود.

 

۳- بوئینگ ۷۴۷–۸  (Boeing 747-8i)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟بوئینگ ۷۴۷–۸i بزرگترین و همچنین سریعترین هواپیمایی است که امروزه پرواز می کند. این سریع ترین هواپیمای مسافربری به بزرگی یک ساختمان شش طبقه با سرعت ۰.۸۶ ماخ است. ظرفیت ۴۱۰ مسافر و برد آن ۱۴,۰۰۰ کیلومتر است.

۴- بوئینگ ۷۴۷-۴۰۰ (Boeing 747)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟بوئینگ ۷۴۷ که از زمان معرفی اش در سال ۱۹۶۹ شروع به پرواز کرده است، موفقیت بزرگی در صنعت هواپیمایی است. نوع بوئینگ ۷۴۷-۴۰۰ می تواند تا ۰.۸۵۵ ماخ برسد. برد آن ۱۳,۰۰۰ کیلومتر است. همچنین به دلیل طول عمر و دوامش، شهرت خوبی دارد.

۵- بوئینگ ۷۸۷ (Boeing 787)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟این جت لاین دوربرد دو موتوره و پهن، سرعت کروزش معادل ۰.۸۵ ماخ است. این هواپیما ۴۴,۰۰۰ پرواز انجام داده است. اولین پرواز در ۱۵ دسامبر ۲۰۰۹ پس از تاخیرهای متعدد انجام شد. ساخت این هواپیما پس از آن برنامه ریزی شد که شرکت بوئینگ تصمیم گرفت پروژه سونیک کروزر (Sonic Cruiser) خود را که هواپیمایی بود که با سرعت صوت حرکت می کرد، کنار بگذارد.

۶- ایرباس ای۳۸۰ (Airbus A380)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟ایرباس ای۳۸۰، ۰.۸۵ ماخ سرعت دارد. اکثر جت های مدرن اکنون به این سرعت می رسند. حتی با وجود اینکه تولید ای۳۸۰ در سال ۲۰۲۰ به پایان رسید، حدود ۱۵ شرکت هواپیمایی هنوز با هواپیماهای ای۳۸۰ پرواز می کنند که ظرفیت آن حدود ۴۰۰ تا ۵۵۰ مسافر است.

۷- کانویر ۹۹۰ کورونادو (Convair 990) سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟کانویر ۹۹۰، در طول نمایش نمونه اولیه خود در سال ۱۹۶۱، توانست به سرعت ۰.۹۷ ماخ دست یابد که سریعترین سرعت هوایی بود که در آن زمان به دست آمده بود. برخی تغییرات کاهش کشش برای نسخه نهایی این هواپیما برای تضمین عملکرد آن انجام شد که حداکثر سرعتش را به ۰.۸۴ ماخ کاهش داد.

۸- کانویر ۸۸۰ (Convair 880)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟کانویر ۸۸۰، برای رقابت با بوئینگ ۷۰۷ و داگلاس دی‌سی-۸ تولید شد. زمانی که این هواپیما برای اولین بار معرفی شد، سریع ترین جت حمل و نقل در جهان بود. این هواپیما پس از سه سال تولید متوقف شد تا راه برای نسخه سریعتر آن یعنی ۹۹۰ باز شود.

۹- سسنا سایتیشن ایکس (Cessna Citation X) سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟سسنا سایتیشن ایکس به عنوان جت های خصوصی تجاری ساخته شده بود و می توانست تا هفت مسافر را حمل کند که به حداکثر سرعت ۱,۱۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافته است. در حالی که بوئینگ ۷۴۷ سریع‌ترین جت تجاری است، جت‌های خصوصی مانند اینها به عبارتی سریعترین هواپیما محسوب می شوند. این جت به ۰.۹۲ ماخ رسیده است.

۱۰- داسو فالکون ۷ ایکس (Dassault Falcon 7X)سریعترین هواپیما های جهان کدامند؟فالکون ۷ ایکس، دارای سه موتور جت است و یکی از دو تری جت و اولین جت تجاری ای است که از فناوری جت جنگنده استفاده می کند. در حال حاضر حدود ۲۷۰ مورد از آنها در حدود ۴۱ کشور استفاده می شود. مصرف سوخت فالکون ۷ ایکس ۱۵ تا ۳۰ درصد کمتر از سایر جت های خصوصی هم رده آن است.

منبع : https://rooziato.com/1401399094/10-of-the-fastest-passenger-airplanes-ever/



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 تير 1401 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

کوالکام پردازنده‌های قدرتمندی دارد که آن‌ها را در چهار گروه اسنپدراگون ۴۰۰، اسنپدراگون ۶۰۰، اسنپدراگون ۷۰۰ و اسنپدراگون ۸۰۰ روانه بازار می‌کند. قوی‌ترین چیپست پرچمدار این شرکت، اسنپدراگون ۸۸۸ است و حالا شایعه شده که کوالکام می‌خواهد نسخه ضعیف‌تری از این تراشه را تولید کند.

به گزارش «Roland Quandt» از وب‌سایت معتبر WinFuture، کوالکام مشغول توسعه نسخه‌ای از اسنپدراگون ۸۸۸ با قدرت کمتر است. او می‌گوید این تراشه از شماره مدل SM8325 استفاده می‌کند (شماره مدل اسنپدراگون ۸۸۸ معمولی SM8350 است) اما برخلاف اسنپدراگون ۸۸۸ که مودم مجتمع 5G داشت، اسنپدراگون ۸۸۸ لایت، اگر بتوانیم با این اسم خطابش کنیم، مودم مجتمع 5G ندارد.

اسنپدراگون ۸۸۸ اولین تراشه از سری اسنپدراگون ۸۰۰ بود که مودم مجتمع 5G داشت. پیش‌تر تراشه‌هایی مثل اسنپدراگون ۸۵۵، اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس، اسنپدراگون ۸۶۵ و اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس همگی با مودم 5G مجزا به بازار آمدند. حالا با توجه به تصمیم کوالکام برای مهاجرت به سمت استفاده از مودم‌های مجتمع 5G عجیب است که آن‌ها در این تراشه از مودم مجتمع 5G استفاده نمی‌کنند.

 

 

 

اگر بخواهیم دلیل این تصمیم را حدس بزنیم، می‌توانیم بگوییم که آن‌ها قصد دارند اسنپدراگون ۸۸۸ لایت را برای بازارهایی بسازند که 5G هنوز به آن‌ها نرسیده یا فراگیر نشده است. تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند با دسترسی به چیپست پرقدرتی که مودم 5G ندارد، می‌توانند قیمت محصولات خود را پایین آورده و پرچمداران ارزان‌تری را روانه بازار کنند.

در حال حاضر هیچ اطلاعاتی درباره زمان عرضه این چیپست در دسترس نیست. با این حال کوالکام چند تراشه دیگر مثل اسنپدراگون ۷۷۵ را هم در دست تولید دارد که ممکن است همراه با این تراشه معرفی شوند. چند روز پیش در گزارشی به بخشی از مشخصات فنی اسندراگون ۷۷۵ اشاره شد. این تراشه از هسته‌های Kryo 6xx استفاده می‌کند و از حافظه‌های رم ۳۲۰۰ مگاهرتزی LPDDR5، رم ۲۴۰۰ مگاهرتزی LPDDR4X و حافظه داخلی UFS 3.1 Two-Lane HS Gear 4 پشتیبانی خواهد کرد.

منبع:https://digiato.com/article/2021/03/09/%da%a9%d9%88%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d9%86%d9%be%d8%af%d8%b1%d8%a7%da%af%d9%88%d9%86-888-%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-5g/



:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 اسفند 1399 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

ساعت‌های هوشمند فروش بالایی دارند و اپل در این بخش از بازار حکمرانی می‌کند. حالا ظاهرا فیسبوک می‌خواهد با یک ساعت هوشمند جدید با ارتباط سلولار وارد این بازار شود و سال آینده میلادی شرکت‌ها را به چالش بکشد.

طبق گزارشی جدید، به باور فیسبوک ساعت‌های هوشمند پس از گوشی‌های هوشمند یکی از بزرگترین بازارها را در جهان دارند و به همین علت می‌خواهد نقشی در آن ایفا کند. این شبکه اجتماعی در زمینه فروش لوازم هوشمند و واقعیت مجازی تجربه دارد، بنابراین می‌تواند سخت‌افزارهایش را در بازار بفروشد.

یکی از قابلیت‌های اصلی ساعت هوشمند فیسبوک، امکان ارسال پیام خواهد بود. این شبکه اجتماعی هم اکنون سه مورد از بزرگترین پلتفرم‌های پیام‌رسان جهان یعنی واتس‌اپ، فیسبوک مسنجر و اینستاگرام را مدیریت می‌کند و محصول جدیدش با چنین پلتفرم‌هایی ادغام و یکپارچه می‌شود. علاوه بر این، با ارتباط سلولار کاربران می‌توانند بدون نیاز به گوشی هوشمند، با دوستان و اعضای خانواده در ارتباط باشند.

این محصول علاوه بر قابلیت‌های پیام‌رسانی، در بخش سلامت و همچنین تناسب اندام هم کارایی بالایی خواهد داشت. انتظار می‌رود ساعت هوشمند فیسبوک با برخی از محبوب‌ترین سرویس‌های کنونی مانند «Peloton Interactive» یکپارچه شود. این احتمال وجود دارد که این گجت پوشیدنی قادر به اندازه‌گیری ضربان قلب و حتی میزان قند خون باشد.

 

ساعت هوشمند فیسبوک
 

 

ساعت هوشمند جدید فیسبوک که می‌تواند فیسبوک واچ نام داشته باشد، از نسخه متن باز اندروید بهره می‌برد، با این حال ظاهرا این شبکه اجتماعی سیستم عامل مخصوص به خود را توسعه می‌دهد. این سیستم عامل شاید سال ۲۰۲۳ از راه برسد و در نسل دوم ساعت هوشمند فیسبوک مورد استفاده قرار بگیرد.

با توجه به حکمرانی اپل در بازار ساعت‌های هوشمند، فیسبوک کار سختی پیش رو دارد، با این حال می‌تواند با قیمت پایین‌تر و همچنین قابلیت‌های پیام‌رسانی، کاربران را جذب کند.

طبق گزارش اخیر، این شبکه اجتماعی با عرضه این ساعت هوشمند یک استراتژی مهم‌تر یعنی عرضه سخت‌افزارهای بیشتر را دنبال می‌کند و احتمالا در ۲۰۲۳ یک عینک واقعیت افزوده هم معرفی خواهد کرد.

در حالی که به نظر می‌رسد فیسبوک با این محصولات جدیدش مستقیما اپل را هدف قرار داده و می‌خواهد درآمدش را افزایش دهد، شاید کاربران به علت نگرانی‌های امنیتی چندان از آن‌ها استقبال نکنند. این شبکه اجتماعی در زمینه حفظ حریم خصوصی کاربران عملکرد مناسبی ندارد و درآمد اصلی آن مربوط به فروش تبلیغات می‌شود، بخشی که به علت تغییرات سیستم عامل iOS 14 می‌تواند کاهش درآمد شدیدی داشته باشد.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/02/13/%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%d9%87%d9%88%d8%b4%d9%85%d9%86%d8%af-%d9%81%db%8c%d8%b3%d8%a8%d9%88%da%a9/



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1399 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

احتمالا با دیدن تیتر مطلب سؤالی برایتان پیش آمده: چرا اصلا برای تجربه یک بازی بدون اینترنت باید آنلاین شد که حالا بخواهیم آفلاین هم بشویم؟ از اسمش مشخص است دیگر، بازی آفلاین. دانلودش می‌کنیم که بدون دغدغه حجم و آنتن دهی اینترنت، هر وقت که خواستیم به سراغش برویم.

نه، منظورمان این نیست. بعضی وقت‌ها اینترنت را روشن می‌گذارید و همزمان به سراغ یکی از بازی‌های گوشی می‌روید. منظورمان این لحظه‌هاست. یعنی وقتی که اینترنت روشن است، یک بازی آفلاین گوشی را اجرا می‌کنید و همین که می‌خواهید از بازی لذت ببرید، تبلیغات هر چند ثانیه یک بار پیدا می‌شوند و در نقش مهمانی نخواسته نمی‌گذارند تا بهترین تجربه را داشته باشید.

بازی‌های آفلاین زیادی از این فرمول پیروی می‌کنند، به‌خصوص ساخته‌های رکوردی و آرکیدی که چند وقتی است گوگل پلی را به تسخیر درآورده‌اند و سازنده هم که می‌بیند اینقدر بازی‌هایش موفق است از آن‌ها به عنوان یک پلتفرم تبلیغاتی استفاده می‌کند.

امروز به سراغ چندتا از گزینه‌های خوب همین دسته رفته‌ایم. چند بازی بدون اینترنت که بدون اینترنت هم باید باقی بمانند، بازی های اندروید و iOS آفلاینی که سرگرم‌کننده هستند ولی اگر هنگام تجربه‌شان نت را روشن کنید احتمالا به خاطر نمایش زیاد آن لذت اصلی را نبرید.

Soap Cutting و Perfect Ironing

نصب بازی های دخترانه بدون اینترنت
 
  • بازی آفلاین است

معرفی بازی‌ها را با یکی از ترندهایِ عجیبِ بازار شروع کنیم، بازی‌های اصطلاحا Satisfying که ترجمه تحت الفظیش می‌شود «رضایت بخش». در این سبک، بازی‌ها آن‌قدرها دوام طولانی ندارند و شاید خیلی زود آن روی خسته کننده خود را نشان بدهند ولی نکته اینجاست در همان چند دقیقه‌ای که تجربه‌شان می‌کنید آن‌قدر حس و حال خوبی می‌دهند که در پایان با خودتان می‌گویید ارزشش را داشت.

احتمالا نمونه ملموس‌ترش این کلیپ‌های اینستاگرام باشند، همان‌هایی که یک نفر چاقو به دست به جان صابون می‌افتد یا هر چه دم دستش می‌رسد را زیر دستگاه پرس می‌گذارد. هسته اصلی گیم پلی Soap Cutting و Perfect Ironing از جنس همین کلیپ‌ها است. در اولی یک صابون را ریز ریز می‌کنید و در دومی هم باید اتو بزنید. همین!

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/20/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%81%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%85%d9%88%d8%a8%d8%a7%db%8c%d9%84-%da%a9%d9%87-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86/



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 بهمن 1399 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

اپل قابلیت نصب غیررسمی اپلیکیشن‌های iOS روی مک‌های M1 یا به اصطلاح سایدلود کردن را غیرفعال کرده است.

با اینکه اپ‌های iOS از فروشگاه Mac App Store در دسترس هستند، بسیاری از اپ‌ها از جمله Xbox و Netflix به خاطر تأیید نشدن توسط توسعه دهنده مجوز اجرا روی macOS را ندارند. تا پیش از این کاربران از برنامه‌ای به نام iMazing برای نصب برنامه‌ها بدون استفاده از Mac App Store یا همان سایدلود کردن استفاده می‌کردند، اما به نظر می‌رسد اپل حالا این قابلیت را غیرفعال کرده است.

کاربران گزارش کرده‌اند که حین نصب برنامه‌های پشتیبانی نشده روی macOS 11.1 با پیغام خطای زیر روبرو شده‌اند که از عدم امکان نصب برنامه خبر می‌دهد.

 

 

 

آنطور که 9to5Mac گزارش می‌کند، این پیغام خطا در نسخه بتای macOS 11.2 تغییر کرده و همانطور که در ادامه مشاهده می‌کنید در آن به طور مستقیم به عدم تمایل توسعه دهنده به نصب برنامه خود روی مک اشاره شده است.

 

 

 

تصمیم اپل به ممانعت از نصب غیرقانونی برنامه‌ها بسیاری از کاربران را محدود می‌کند اما اتفاق غافلگیر کننده‌ای نیست. خبرگزاری 9to5Mac یک هفته قبل با انتشار گزارشی مدعی شد که بررسی کدهای macOS Big Sur 11.2 نشان می‌دهد که اپل به زودی جلوی اجرای اپ‌های iOS در macOS را می‌گیرد. این محدودیت با سایدلود کردن قابل دور زدن بود اما حالا با غیرفعال شدن این قابلیت بسیاری از کاربران macOS آزادی عمل در نصب برنامه‌ها را از دست داده‌اند.

MacRumors در گزارش خود اشاره می‌کند برنامه‌هایی که تاکنون سایدلود شده‌اند همچنان بدون مشکل کار خواهند کرد و این محدودیت تنها شامل برنامه‌های جدید می‌شود. البته کاربران نباید به این مساله دل خوش کنند چرا که ممکن است اپل در آینده این برنامه‌ها را نیز از کار بیندازد.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/18/%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%af%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%af%d8%b1-%d9%85%da%a9-%d8%a7%d9%88-%d8%a7%d8%b3-%d8%b1%d8%a7-%d8%ba%db%8c%d8%b1%d9%81%d8%b9%d8%a7%d9%84-%da%a9%d8%b1%d8%af/



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 دی 1399 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

اینتل در نمایشگاه CES 2021 با پردازنده‌های جدید زیادی حضور داشت و علاوه بر تراشه‌های نسل یازدهم سری H برای لپ‌تاپ‌های گیمینگ، از نسل جدید پردازنده‌های مقرون به صرفه خود برای بازار آموزشی هم رونمایی کرد. این کمپانی پردازنده‌های پنتیوم سیلور و سلرون جدید را با لیتوگرافی ۱۰ نانومتری در اختیار خریداران قرار می‌دهد.

طبق گفته اینتل، نسل جدید در مقایسه با گذشته تا ۳۵ درصد عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد و در بخش گرافیکی هم تا ۷۸ درصد بهتر است. این کمپانی در بخش پردازشی و گرافیکی نسل جدید پردازنده‌های پنتیوم سیلور و سلرون بهبودهای زیادی اعمال کرده است.

اینتل در کنفرانس خود به عملکرد سیستم عامل کروم و همچنین عملکرد پردازنده‌های خود در مقابل رقبا اشاره کرد. این کمپانی وعده داد کروم‌بوک‌ها با پردازنده پنتیوم سیلور N6000 نسبت به پردازنده A6-9220C شرکت AMD تا ۱۴۴ درصد عملکرد بهتری خواهند داشت و شما می‌توانید یک پروژه STEM (علمی، فناوری، مهندسی و ریاضی) را تا ۷۸ درصد سریعتر انجام دهید.

 

 

 

در بخش وب اپلیکیشن این پردازنده تا ۱۶۲ درصد و در بخش ویرایش تصاویر در ادوبی لایت‌روم تا ۸۶ درصد سریعتر از نماینده AMD است. اگر به دنبال اجرای بازی با این پردازنده باشید، سرعت بارگذاری بازی مانند «آسفالت ۹» تا ۳۶ درصد بیشتر است. اینتل در کنفرانس خود چنین ادعاهایی را در مقایسه با چیپست مبتنی بر ARM مدیاتک هلیو P60T هم مطرح کرد.

در حالی اینتل پردازنده جدید خود را با AMD مقایسه کرده که پردازنده‌های سری A6 شرکت AMD با لیتوگرافی ۲۸ نانومتری توسعه پیدا کرده‌اند، در حالی که حتی نسل قبلی پردازنده‌های پنتیوم سیلور با معماری ۱۴ نانومتری تولید شده‌اند.

https://digiato.com/article/2021/01/12/%d9%be%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d9%86%d8%aa%db%8c%d9%88%d9%85-%d8%b3%db%8c%d9%84%d9%88%d8%b1-%d8%b3%d9%84%d8%b1%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d9%84/



:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 دی 1399 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : javad ganji

اپل استور روز اول سال نو میلادی (12 دی‌ماه) با فروشی بالغ بر 514 میلیون دلار، رکورد بیشترین فروش را در عرض یک روز ثبت کرد. همچنین در فاصله زمانی بین شب کریسمس تا شب سال نو میلادی کاربران رقمی بالغ بر  1.8 میلیارد دلار برای خرید اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های اپل هزینه کرده‌اند.

اپل در گزارش اخیر خود، ضمن اعلام آمار و ارقام به این موضوع اشاره کرد که فروش اپلیکیشن‌های اپل استور و خدمات و سرویس‌های اپل شامل اپل موزیک، اپل نیوز، اپل بوکس (Apple Books)، اپل تی‌وی پلاس و اپلیکیشن جدید اپل فیتنس پلاس امسال رونق خوبی داشته است.

در گزارش اپل، به جزئیات فروش اپلکیشن‌ها و خدمات اپل از طریق اپل پی نیز اشاره شده است. به نظر می‌رسد بیش از 90 درصد فروش فروشگاه‌های ایالات متحده، 85 درصد فروشگاه‌های انگلیس و تقریبا 99 درصد خرده فروشان در استرالیا از طریق اپل پی انجام شده است.

 

 

 

اپل در گزارش خود اعلام کرد که بیشترین حجم فروش به بخش گیمینگ مربوط می‌شود. هرچند سایر محصولات و سرویس‌های دیجیتالی نیز مورد توجه کاربران قرار داشته است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که خرید‌های درون برنامه‌ای بازی فورتنایت از فروشگاه اپل حذف شده است.

اپل بوکس با حدود بیش از 90 میلیون کاربر فعال و اپل آرکید‌ با بیش از 140 عنوان بازی، محبوبیت خوبی بین کاربران دارند. از سوی دیگر اپل پادکست در بیش از 175 کشور جهان به بیش از 100 زبان در دسترس کاربران قرار دارد.

اپل در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده است که توسعه دهندگان اپل استور از زمان راه اندازی این فروشگاه در سال 2008 تاکنون بیش از 200 میلیارد دلار درآمد کسب کرده‌اند.

منبع:

https://digiato.com/article/2021/01/07/%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%be%d9%84%db%8c%da%a9%db%8c%d8%b4%d9%86/



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 دی 1399 | نظرات (0)